Organisatie

Tand- en kettingwiel specialisten sinds 1952

Een stukje geschiedenis

Met meer dan 60 jaar ervaring kunnen we bij Verbaan met recht zeggen dat we ruime kennis van zaken hebben. Verbaan Tandwielen- en Machinefabriek werd in 1952 opgericht in Doorn. We zijn gestart met het produceren van kettingwielen voor de fietsenindustrie. Later werd de productie uitgebreid met tand- en kettingwielen voor de zware industrie.

Verbaan Hawe anno nu 

Vandaag de dag zijn Verbaan en Hawe Aandrijvingen gevestigd in het centraal in Nederland gelegen Gorinchem. We zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van steeds hoogwaardiger producten. Verbaan produceert met name de niet-standaard tand- en kettingwielen volgens klantspecicificatie. Maatwerk dus. Ook kleinere series en spoedopdrachten produceren we in eigen huis.
Hawe Aandrijvingen levert een breed en een uniek standaardassortiment tandwielen en kettingen. Direct uit voorraad.

Buitenlandse contacten

De standaard tand- en kettingwielen importeren we vaak uit het buitenland. Als de levertijden het toelaten importeren we ook de niet-standaard producten. Hierdoor is onze prijsstelling zeer concurrerend. Het spreekt vanzelf dat alle geïmporteerde producten, altijd voldoen aan onze eigen, zeer hoge, kwaliteitsnormen. Elk geïmporteerd product wordt onderworpen aan onze kwaliteitscontrole. Hierdoor staan we ook altijd garant voor de kwaliteit van de ingekochte producten.

ISO 9001 Gecertificeerd 

We beschikken over een hoogwaardig machinepark dat ons in staat stelt om kwalitatief uitstekende producten te vervaardigen. Onze mensen zijn stuk voor stuk echte vertandingspecialisten die zich onderscheiden door hun gedegen vakmanschap. De jongste medewerkers leren het vak van oudere werknemers op de werkvloer. Omdat we te allen tijde de kwaliteit naar onze opdrachtgevers willen waarborgen zijn we gecertificeerd met het ISO 9001 keurmerk.